You are currently viewing 3 gode konfirmationsgaver til ham

3 gode konfirmationsgaver til ham

Det er svært at finde en god konfirmationsgave, men du kan med fordel overveje at give konfirmanden noget andet end penge. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære konfirmanden, så følger her en række gode bud på gaver, der egner sig perfekt til anledningen – også selvom det ikke er penge.

En personlig gave til konfirmanden

En personlig gave er altid en god idé. Det kan være noget, der er lavet specielt til konfirmanden – eksempelvis et armbånd med vedkommendes med initialer eller en personlig gravering på et ur. Du kan også overveje en fotobog med minder fra konfirmandens barndom eller en samling af billeder fra en fælles oplevelse.

Hvis konfirmanden er tech-interesseret, kan du overveje en smartwatch eller en trådløs højttaler. En ny cykel eller skateboard er også en god gave, men det er ikke alle, der har råd til at købe så dyre gaver til konfirmanden. Er du på et sparsomt budget, kan en god bog også være en god gave, som kan følge konfirmanden gennem livet.

En pen eller en notesbog

Hvis du ønsker at give en mere traditionel gave, kan du overveje en flot pen eller en eksklusiv notesbog, som konfirmanden kan bruge i skolen eller til at skrive dagbog i. Det er samtidig en opfordring til at lægge telefonen fra sig, hvilket de fleste konfirmander formentlig vil have godt af, da de fylder meget i hverdagen hos unge mennesker.

Herudover kan du også overveje at give konfirmanden en gave, der har en lidt større betydning. Det kan være en donation til en velgørenhedsorganisation, som konfirmanden støtter, eller en investering i en fond eller aktie, som kan give konfirmanden en god start på voksenlivet, fordi den kan blive mere værd på sigt.

En flot plakat til væggen

Du kan også forære konfirmanden en flot plakat, som han kan hænge på væggen. Det er altid en god idé, hvis du mangler inspiration til gode konfirmationsgaver til ham. Det kan eksempelvis være en flot konfirmationsplakat, som kan følge konfirmanden gennem livet og minde ham om dengang, han blev konfirmeret.